През юли миналата година научихме, че  е станала майка за

...
През юли миналата година научихме, че  е станала майка за
Коментари Харесай

Линдзи Лоън е в страхотна форма само половин година след раждането

През юли предходната година научихме, че  е станала майка за първи път. 37-годишната актриса и брачният партньор ѝ  вече са родители на момченце, което са кръстили Луай. Сега двойката е съсредоточена върху развъждането му в Дубай, където Лоън живее от 2014 година насам.
 Линдзи Лоън и Бейдър Шамас към този момент са родители
Щастливата вест на Линдзи Лоън

Дългоочаквано благополучие

По-рано тази седмица обаче актрисата е била в Ню Йорк, с цел да участва на премиерата на Mean Girls - римейк на едноименния филм от 2004 година с нейно присъединяване, написа Glamour.

Както проличава по фотосите от събитието, за мотива  е избрала стилна и елегантна визия, с която обаче въпреки всичко да покаже и малко кожа. И няма по какъв начин да пропуснем да отбележим, че наподобява необикновено добре, поради че е родила единствено преди половин година.
 Снимка 648912

Страхотната форма на актрисата е подчертана от дълга черна рокля с цепка, гол тил и акцентни изрязани елементи на талията. Тоалета си тя е комбинирала с колан, черни обувки със заострени върхове, дребна чанта и висящи обеци.
 Линдзи Лоън и Джейми Лий Къртис - какво подари актрисата на новороденото дете на колежката си
Изненадващият подарък за детето на Линдзи Лоън

Джейми Лий Къртис знае от какво има потребност едно дете

За прическата си  също се е спряла на класическа визия. Характерната ѝ дълга медночервена коса е завършена на едри талази, които се спускат свободно по гърба. В грима ѝ още веднъж няма нищо крещящо - акцентът са очите, подчертани с опушени сенки, а устните са в напълно безпристрастен цвят.
 Снимка 648913
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР